Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Nyhetschefen lämnar Metro

Publicerad: 29 Maj 2015, 06:48
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:00

Efter mindre än en månad som nyhetschef meddelar Karolina Skoglund att hon lämnar Metro för ett jobb som reporter på Expressen.


Ämnen i artikeln:

ExpressenMetro

I början av maj blev Karolina Skoglund ny nyhetschef på Metro, då den dåvarande nyhetschefen Josefin Berglund återvände till Expressen.

Nu följer Karolina Skoglund efter henne och slutar på Metro för att bli nyhetsreporter.

– Det känns verkligen jättekul och är något som är helt rätt i min karriär just nu. Jag fick ett supererbjudande på Metro för en kort tid sedan och det har varit ett lyxproblem med jättefina jobberbjudanden. Just nu kändes Expressen rätt, säger Karolina Skoglund till Dagens Media.

Under de senaste månaderna har även bland annat Jack Werner och chefredaktören Kristoffer Rengfors slutat på Metro.

Snart står Metro också utan vd då Andreas Ohlson slutar efter åtta år.

– Jag har varit på Metro i totalt tre år och nu känner jag att jag vill byta miljö och gå till ett nytt mediehus. Metro är en väldigt bra arbetsplats och jag kommer att sakna kollegorna ofantligt mycket, säger Karolina Skoglund och fortsätter:

– Även i framtiden kommer jag nog att vara nyfiken på rollen som nyhetschef, men som reporter på Expressen har man stora möjligheter att göra de typer av knäck som jag verkligen ser fram emot att göra. Det kommer att bli en utmaning.

Karolina Skoglund börjar på Expressen den första september.

LÄS OCKSÅ:

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

ExpressenMetro

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.