måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Nyhetsbyrån Siren plockar krimreporter från TT

Publicerad: 10 januari 2023, 07:12

På Panoptes AB kommer Erika Nekham både att ägna sig åt nyhetsarbete för Nyhetsbyrån Siren och research för Acta Publica.

Efter ett drygt decennium på TT Nyhetsbyrån går Erika Nekham till Panoptes AB, bolaget bakom Acta Publica och Nyhetsbyrån Siren.

Ämnen i artikeln:

TT NyhetsbyrånToppnyheter förmiddag

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Erika Nekham har en bakgrund från såväl Sveriges Radio som Sveriges Television, men har de senaste närmare tio åren arbetat på TT Nyhetsbyrån där hon framför allt har bevakat krim. Samtidigt som hon har arbetat har hon också tagit en kandidatexamen i kriminologi på Högskolan i Gävle.

Nu lämnar hon dock TT för att gå till Panoptes AB, bolaget bakom Acta Publica och Nyhetsbyrån Siren. Där ska Erika Nekham både att ägna sig åt reporterarbete åt nyhetsbyrån och research för Acta Publica.

– Vi är väldigt glada för att Erika vill komma hit och bidra till att ytterligare vässa vår krimbevakning, säger Sirens chefredaktör Ulf Fahlén.

Sommaren 2019 slogs verksamheterna Siren och Acta Publica samman. Sedan fusionen har bolaget satsat på att i synergi förbättra kunskapen om, och rapporteringen kring, kriminalitet.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev