fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Nya chefredaktörer till Nordiske Medier

Publicerad: 28 januari 2020, 08:22

”Jag ser mycket fram emot att följa vad de kommer att göra med sina respektive titlar”, säger Mona Johansson, redaktionell direktör.

Efter en rad avhopp rekryterar Nordiske Medier nya chefredaktörer till flera olika titlar.

Ämnen i artikeln:

Nordiske Medier

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Nordiske Medier rekryterar två nya chefredaktörer till Life Science Sweden och Transport & Logistik. 

Samuel Lagercrantz blir chefredaktör på Life Science Sweden den första april. Senast kommer han från en roll som konsult åt Cancerfonden och Hjärt- och Lungfonden. Han har även arbetat som chefredaktör på Svensk Farmaci och i olika roller på Dagens Medicins redaktion. 

Nella Bergström går in som ny chefredaktör för Transport & Logistik Idag i mars. Hon kommer närmast från rollen som produktionsledare och redaktör för Crossmedia Communications. Hon har även arbetat som redaktör på Bonnier Tidskrifter.

– Detta är två kanonvärvningar. Jag ser mycket fram emot att följa vad de kommer att göra med sina respektive titlar, säger Mona Johansson, redaktionell direktör på Nordiske Medier, i en kommentar. 

Samtidigt blir reporter Erika Lindbom Sierakowiak chefredaktör för Medtech Magazine. 

– Erika är väl värd det här förtroendet. Det är roligt att kunna ge utökat ansvar till en så kompetent och omtyckt medarbetare, säger Mona Johansson i en kommentar. 

Samuel Lagercrantz tar över Lisa von Garrelts tjänst som lämnade sitt chefredaktörsuppdrag efter knappt fem månader. Under 2019 tappade förlaget dessutom en rad andra chefredaktörer. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev