Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Nya chefredaktörer i Sundsvall

Publicerad: 14 Augusti 2013, 08:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:38

Anders Ingvarsson tar över som chefredaktör och ansvarig utgivare för Sundsvalls Tidning efter Mats Åmvall.


Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Anders Ingvarsson kom till Dagbladet i Sundsvall förra hösten med uppdraget att rädda tidningen. När uppdraget nu är klart, med en betydande nedbemanning till följd, går han nu vidare till Sundsvalls Tidning där han blir chefredaktör.

Anders har visat att han är en god ledare och en driven publicist och jag är glad att han accepterat erbjudandet att bli chefredaktör för Sundsvalls Tidning, säger MittMedias redaktionella chef, AnnaKarin Lith i ett pressmeddelande.

Tidigare har Anders Ingvarsson arbetat på bland annat Ljusnan, Se och Hör samt Länstidningen i Södertälje. Han har också jobbat som chefredaktör på NSD i Luleå.

På Sundsvalls Tidning ersätter han Mats Åmvall som går i pension.

Samtidigt får även Dagbladet en ny chefredaktör i Patricia Svenson, tidigare nyhetschef. Hon ersätter Åke Härdfeldt, som valde att lämna tidningen efter ett omfattande sparpaket.

– Patricia har under det gångna året varit en viktig spelare i Dagbladets förändringsarbete, hon är ett känt ansikte för Dagbladets publik och blir en utmärkt efterträdare på chefredaktörsstolen, säger AnnaKarin Lith i pressmeddelandet.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.