söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Nya bloggar och skribenter hos Dagens Media

Publicerad: 13 september 2012, 07:47
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:11

Dagens Media lanserar två nya bloggar – en om sponsring och en om det amerikanska presidentvalet – och tar in Anders Rydell som återkommande krönikör.


FS

Fredrik Svedjetun

fredrik@dagensmedia.se


Pr-konsulterna Signhild Petrén och Tove Mellgren kommer att vara på plats i USA och arbeta aktivt med kampanjerna i den amerikanska valrörelsen.

De kommer löpande att rapportera på dagensmedia.se om sitt arbete och om vad som händer bakom kulisserna, samt publicera intervjuer med svenska och amerikanska experter.

Läs Signhild Petréns och Tove Mellgrens blogg ”Kampanjbarometern – Obama vs Romney” på http://kampanjbarometern.dagensmedia.se/.

Sponsring och event har vuxit kraftigt de senaste åren, och omsätter idag 5,8 respektive 3,5 miljarder kronor. Tillsammans är det mer pengar än någon annan mediekanal inbringar i Sverige.

Med anledning av den här utvecklingen växlar vi upp vår bevakning av sponsring och event. I fortsättningen ska bland annat Magnus Berglund, till vardags sponsringsrådgivare på JJP, skriva analyser i ämnet både i vår papperstidning och i en sponsringsblogg på dagensmedia.se.

Du finner Magnus Berglunds sponsringsblogg på http://sponsringsbloggen.dagensmedia.se/

Sedan tidigare är Carin Fredlund och Stefan Melesko återkommande kolumnister i Dagens Media. Nu ansluter även Anders Rydell, journalist och författare av böckerna ”Byt Namn! – och andra sätt att lyckas som journalist”, ”Piraterna” och ”Noll noll”.

Anders Rydells första krönika för Dagens Media läser du här.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev