Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag01.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Ny redaktionschef på Passion for Business

Publicerad: 21 Januari 2011, 13:14
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:24

Hon tar över efter Pingis Hadenius.


Ämnen i artikeln:

Dagens MedicinAnna Carrfors Bråkenhielm

Cecilia Helle kommer senast från Dagens Medicin men har också arbetat som redaktionsledare på Katrineholms-Kuriren och på Aftonbladet Kvinna

Nu ersätter hon Pingis Hadenius som började som redaktionschef på "Passion for Business" i september 2009.

– Det känns jättekul. Det är en superspännande tidning och ett jättebra gäng.Vi skriver om de frågor jag brinner för så jag är superpeppad, säger Cecilia Helle

Vad tar du med dig från Dagens Medicin?

– "Passion for Business" har tidigare riktat sig till kvinnor som arbetar inom media, juridik och handel. Men många framgångsrika kvinnor finns också inom hälsovård och liknande, vilket jag har erfarenhet av. Vi vill fånga in den målgruppen, kanske är det därför jag rekryterades.

Vilka mål har ni satt för 2011?

– Fler ska känna till "Passion for Business". Annonsförsäljningen går redan bra men vi vill ha fler prenumeranter och också bli tydligare på att vi är en affärstidning för kvinnor.

"Passion for Business" omsatte 6,2 miljoner under 2010. Under räkenskapsåret 2011 räknar man med att omsätta 6,8 miljoner.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.