måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

NWT:s julklapp till medarbetarna – en extra månadslön

Publicerad: 21 december 2021, 11:43

Runt 700 medarbetare berörs av beslutet.

Foto: Mikael Lindblom

NWT delar ut en extra månadslön lagom till jul. ”Vi har medarbetare som har gjort ett fantastiskt arbete”, säger Victoria Svanberg på NWT.

Ämnen i artikeln:

NWT

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


NWT har beslutat att dela ut en extra månadslön på decemberlönen. Premien ges till nära 700 medarbetare som har varit anställda och verksamma under hela 2021. 

Bakgrunden är att ägarna vill visa extra uppskattning då NWT kommit igång väldigt bra med den nya affärsplanen och påvisar fina resultat, berättar Victoria Svanberg, som är arbetande vice ordförande i NWT Gruppen AB och ordförande i NWT Media. 

– Vi har medarbetare som har gjort ett fantastiskt arbete. Vi håller på med en affärsplan för 2026 och har satt igång med den nu under året 2021. Det har gått över förväntan och då vill vi ge den här extra månadslönen, säger hon, till Dagens Media. 

Hur har detta tagits emot?

– Väldigt positivt. Naturligtvis har det varit speciella omständigheter för alla men trots detta har man gjort ett fantastiskt arbete under den här tiden. Detta är en premie för att man har gjort ett väldigt bra arbete.

LÄS MER: NWT investerar 100 miljoner i digitalisering – anställer över 30 personer

I maj i år meddelade NWT att de ska investera 100 miljoner i digitalisering och som del i detta ska över 30 personer anställas. NWT har beskrivit satsningen som den största i bolagets historia. 

LÄS ÄVEN: NWT-gruppen halverar vinsten – och delar ut 33 miljoner kronor

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev