Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

NWT: ”Framgångsrikt med tätt samarbete mellan redaktion och privatmarknad”

Publicerad: 20 December 2019, 06:30

NWT Medias vd Mikael Rothsten tycker att 10.000 digitala kunder är alldeles för lågt, men konstaterar samtidigt att tillväxten ökat sedan samarbetet mellan redaktion och privatmarknad förtätats.

Sedan i våras sitter nyhets- och webbdesken tillsammans med marknadskoordinatorer och den digitala utvecklingsavdelningen i NWT-huset i Karlstad. Den fysiska närheten är bra och bidrar, enligt vd Mikael Rothsten, till att NWT Media nu ser en tydlig tillväxt för digitala prenumerationer.


Ämnen i artikeln:

NWTMikael Rothsten

Hösten 2013 gjorde NWT ett försök att ta betalt digitalt, men det skulle inte bli långvarigt. Några år senare, 2017, gjordes ett nytt försök – och sedan dess har webben

Få hela storyn –

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

NWTMikael Rothsten

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.