Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

NTM rekryterar innehållsutvecklare från Sörmlands Media

Publicerad: 18 juni 2021, 05:53

Jens Werner går vidare inom NTM och blir innehållsutvecklare för koncernen.

Foto: Veronica Karlsson

NTM sätter ytterligare fokus på redaktionell utveckling och att stärka den digitala läsaraffären. Nu rekryteras Sörmland Medias onlinechef Jens Werner.


Ämnen i artikeln:

NTM

Jens Werner får på NTM en roll som redaktionell innehållsutvecklare, där han ska jobba med analys, digital distribution av innehåll och innehållsutveckling.

Han kommer närmast från Sörmlands Media, som också ingår i NTM, där han varit onlinechef och nyhetschef.

– Jag ser fram emot att utveckla NTM tillsammans med alla fantastiska personer på våra olika mediehus. Jag har redan lärt känna många under ”Dags att dubbla”-projektet och sett hur mycket kunskap och utvecklingsvilja som finns hos oss. Det finns en härlig känsla inom NTM just nu och mycket är på gång. Jag ser fram emot att lära känna ännu fler inom NTM-familjen och tillsammans utveckla vårt innehåll, säger Jens Werner, i ett pressmeddelande.

Den största utmaningen är att öka engagemanget och lojaliteten hos de nuvarande kunderna, så att de blir mer aktiva och stannar längre, säger Jens Werner.

– Att våra kunder helt enkelt känner att de inte kan leva utan oss. Men också att vi ser till att vara tillräckligt intressanta i både innehåll och tekniska lösningar för att locka icke-kunder och nya målgrupper, säger han.

Madeleine Nilsson

Redaktör och reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NTM

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev