Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

NTM förstärker inom analys – ska utveckla datadrivet arbetssätt

Publicerad: 21 april 2021, 08:45

Camilla Hillerö tar även plats i NTM:s operativa ledning

NTM samlar koncernens analyskompetens i en och samma avdelning. Till chef utses Camilla Hillerö, som bland annat har en bakgrund från Schibsted.


Ämnen i artikeln:

NTMSchibsted

Camilla Hillerö utses till head of data analytics på NTM. Hon tillträder sin nya tjänst 21 juni.

Camilla Hillerö kommer närmast från tjänsten som kontorschef på konsultbolaget Drake Analytics, dessförinnan var hon chef för business intelligence på Schibsted.

NTM samlar därmed analyskompetensen inom en ny avdelning som ska serva hela koncernen. Ett av uppdragen är att utveckla ett datadrivet arbetssätt.

Camilla Hillerö ska även ingå i NTM:s operativa ledning.

– Jag är otroligt glad och laddad att snart ansluta till NTM-koncernen. Jag ser fram emot att vara med och bidra till att data och analys finns tillgängligt nära verksamheten, så att rätt beslut snabbt kan fattas. Jag är övertygad om att en effektiv datadriven organisation har alla förutsättningar att utveckla produkter och tjänster med tydlighet och fokus för en lönsam affär, säger Camilla Hillerö, i ett pressmeddelande.

Madeleine Nilsson

Reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NTMSchibsted

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.