Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Norrtelje Tidning startar gratistidning

Publicerad: 9 mars 2022, 06:48

Norrtelje Tidning drar igång gratistidningen Norrtelje Tidning XL – som ska bli en ny räckviddsprodukt för tidningshuset.


Ämnen i artikeln:

Bonnier News

Norrtelje Tidning XL ska delas ut till cirka 57 000 hushåll. I och med starten av gratistidningen drar Norrtelje Tidning ner på sina övriga räckviddprodukter, som månadstidningen Roslagen Runt.

– Inom Bonnier News Local har vi generellt sagt att vi ska ha så få räckviddsprodukter som möjligt. Vi var därför tvungna att göra ett omtag och dra ned på dem, av koncerngemensamma skäl, säger Carl Juborg, chefredaktör och ansvarig utgivare på Norrtelje Tidning, i ett pressmeddelande.

Norrtelje Tidning XL ska komma ut 18 gånger per år, den ska även delas ut till kommunens sommarhushåll.

– Vi kan nu erbjuda våra kunder en komplett mix av distribution till alla olika målgrupper i olika kanaler under samma starka varumärke. En stor fördel ser vi hos våra säljare som nu med samma trovärdighet kan sälja digitalt, prenumererad print och ”gratistidning” till samma kund då allt är ”kvalitetsmärkt” med vårt varumärke, säger försäljningschefen Niclas Pärni, i pressmeddelandet.

Gratistidningen ska även vara en länk till Norrtelje Tidnings sajt. Sidan 2 ska innehålla QR-koder med länkar till de mest lästa artiklarna på sajten.

Det första numret av Norrtelje Tidning XL kom ut 24 februari.

 

Madeleine Nilsson

Redaktör och reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bonnier News

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev