Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Dagspress

Nöjesguiden hånar DN:s intervju med Reinfeldt

Judith Kiros, redaktör för Supervalbloggen på Nöjesguiden, plockar "russinen ur skämmighetskakan".

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se


Publicerad: 14 April 2014, 08:26
Uppdaterad: 06 December 2015, 12:41

Ämnen i artikeln:

NöjesguidenDagens Nyheter

I helgens DN Lördag publicerades ett längre personporträtt av Filippa Reinfeldt, sjukvårdslandstingsråd i Stockholms läns landsting och tidigare gift med statsministern.

Texten har rubriken "Filippa Reinfeldt: Varför ska man gnälla?"

Nöjesguiden-bloggaren Judith Kiros, som är redaktör för satsningen Supervalbloggen, hånar intervjun. I bloggen har hon plockat fram fem delar av artikeln, både citat och brödtext, som hon ifrågasätter och kritiserar.

Judith Kiros skriver bland annat:

" Först tänkte jag välja meningen 'Filippa Reinfeldt är något så ovanligt som en regionalpolitiker med star quality', MEN det var tyvärr ur ingressen. Och let's face it: detta är GULD. När jag läste den här beskrivningen av glamourösa, glittrande Filippa Reinfeldt i gul reflexväst i början av intervjun pirrade det till i magtrakten på mig. Jag tänkte: antingen är detta första scenen ur en crazy rom-com om en bossig kvinnlig chef som möter sitt livs stora kärlek, ELLER så är det ett löfte om en något urspårad intervju. Det va det senare, mina vänner. Det va det senare."

Även Aftonbladets profilerade sportreporter Marcus Leifby ifrågasätter intervjun. " DN Lördag viger ett helt uppslag åt att berätta hur Filippa Reinfeldt använder Instagram. Två blanka blad hade varit mer intressant", twittrar Leifby.

Ämnen i artikeln:

NöjesguidenDagens Nyheter

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.