Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Nöjesguiden får ny vd

Publicerad: 13 Januari 2011, 08:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:25

Faje Gani, med sex år bakom sig på Nöjesguiden, blir nu vd för Nöjesguiden och Rodeo.


Ämnen i artikeln:

Ola AhlvarssonNöjesguidenRodeo

Faje Gani började som säljare på Nöjesguiden och har sedan 2007 varit försäljningschef. Nu tar han steget upp till vd-posten.

– Egentligen har jag väl haft den här rollen sedan i januari föra året, men det är först nu jag får en titel och massa grattismeddelanden, säger han.

It-entreprenören Ola Ahlvarsson gick under 2009 på shoppingrunda och förvärvade Nöjesguiden, Rodeo och SprayPassagen, och samlade medierna i bolaget Keynote. 

– Mycket har hänt och i dag är vi ett mediehus så vi har haft mycket att göra. Vi har varit inställda på en nystart nu efter nyår och vi har ett spännande år framför oss, säger Faje Gani.

Redaktionellt är han nöjd med hur Nöjesguiden och Rodeo utvecklas och där planeras inga förändringar. Flera nya samarbeten, som dock ännu inte är färdigförhandlade, är också på gång. Nöjesguiden startar under året också en fjärde edition i Uppsala, som tidigare fått Stockholmseditionen.

– Sedan har vi fler projekt på gång som kommer att göra att Nöjesguiden både syns och hörs.

I Göteborg växer en ny konkurrenssituation fram där Metro Nöje nu startar veckoutgivning. Faje Gani är inte orolig:

– Rent försäljningsmässigt kommer det inte påverka oss så mycket. De har veckoutgivning och vi har månadsutgivning och vi attraherar olika annonsörer. Försäljningen för 2011 ser riktigt bra ut för vår del.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.