Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag18.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Niklas Svensson gör comeback som bloggare

Publicerad: 9 november 2011, 06:23
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:51

Expressens reporter Niklas Svensson gör i dag comeback som bloggare på expressen.se. Bloggen är en del av tidningens satsning på politikbevakning.


Ämnen i artikeln:

Expressen

I samband med att Niklas Svensson återvände till Expressen i januari 2010 bloggade han ett kort tag på bloggen Riksdagsrummet.

Nu gör han alltså comeback i bloggosfären på riktigt.

– Bloggen har förberetts under ganska lång tid och tanken är att jag ska gå bakom kulisserna och avslöja vad som händer i de slutna rummen i riksdagen och i regeringskansliet. Det här är en del av Expressens storsatsning på politikbevakning, skriver Niklas Svensson i ett mejl.

I samband med att Niklas Svensson lämnade Expressen 2006 grundade han "Politikerbloggen", som sedermera såldes till TV4 och under ett tag låg hos Aftonbladet.

– På bloggen avslöjar jag okända detaljer om politiska avslöjanden som jag tidigare gjort. Bland annat får läsarna för första gången veta hur det gick till när det avslöjades att Göran Persson snattat smågodis. Jag berättar också om hur det gick till när Vänsterpartiets hemliga plan avslöjades, trots att den hade förstörts i en pappersförstörare.

Premiären för bloggen är i dag och lanseringen sker samtidigt om Expressen publicerar ett Niklas Svensson och Christian Örnbergs bildreportage om Carl Bildts resa i Indien.

– Exklusivt på bloggen publiceras drygt tjugo unika bilder på Carl Bildt, avslutar Niklas Svensson.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.