Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag28.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Naken rumpa utlöste storbråk på twitter

Publicerad: 14 Juni 2012, 09:31
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:18

Efter Expressens bevakning av fotbollslandslagets nakenlek har ett bråk brutit ut mellan Niklas Svensson, Patrick Ekwall och Robert Laul på Twitter.


Ämnen i artikeln:

ExpressenPatrick EkwallRobert LaulNiklas SvenssonTV4Aftonbladet

Niklas Svenssons artikel i Expressen, där svenska partiledare uttalar sig om fotbollslandslagets så kallade nakenlek, har lett till hårda kommentarer från både Patrick Ekwall och Robert Laul på Twitter.

"Vill man kalla rövbombningen på Wilandh för "mobbing" så har man 1) inget liv 2) aldrig förlorat en gris" skriver Patrick Ekwall, sportreporter på TV4 i ett av sina många twitterinlägg.

"Debatten om att landslagets skott mot Wilands röv skulle vara någon slags mobbning är för dum för att överhuvudtaget ge sig in i", skriver Robert Laul, fotbollsreporter på Sportbladet, men fortsätter sedan i flertalet inlägg, bland annat skriver han:

" ...och att kalla det mobbning....? Herregud, det är ju en klackis, en kul grej. Ni förvrider ju saken till oigenkännlighet."

Niklas Svensson anser dock att nakenleken inte ska tas lätt på, och skriver i ett mycket stort antal tweets att leken kan skicka ut fel signaler till barn som ser den.

"De som skrattar åt landslagsbilderna: Skrattar de också när en åttaåring uppmanas visa arslet på skolgården eller fotbollsträningen i dag?", skriver han i ett tweet.

Han har även tagit bilder av vissa av Robert Lauls tweets, som han sedan lämnar kommenterar.

När Robert Laul tweetar att:

"den dan jag får barn får de gärna leka såna här lekar. Även när de är vuxna", visar Niklas Svensson upp tweeten med kommentaren:

"Den här tweeten - från konkurrentens sportreporter - skrämmer mig. Vill inte att något barn ska uppmanas vis"

I skrivande stund fortsätter bråket på Twitter. Dagensmedia.se har sökt Niklas Svensson, Nicklas Ekwall och Robert Laul för en kommentar.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.