Mordhotade reportern tillbaka

2011-04-04 08:09  

Västerbottens Folkblads reporter Jonas Falhman som mordhotades i förra veckan, är åter i tjänst, skriver vk.se.

Det var i förra veckan som Jonas Fahlman skrev om Luleå Hockeys sportchef Lars "Osten" Bergström, som ska ha gjort rasistiska utspel.

Det fick klubbens supportrar att attackera Jonas Fahlman med flaskor under Luleås match mot Skellefteå. Därefter har han hotats ett flertal gånger via telefon, sms och mejl.

Jonas Fahlman valde då att ta paus från arbetet.

– Den senaste veckan har av kända skäl varit oerhört tuff för mig och min familj. Nu har läget dessbättre lugnat ner sig de senaste dygnen, och därför har jag i samråd med berörda beslutat att jag återgår i tjänst från och med måndag. Hockeysuget har väckts till liv igen, och jag ser nu verkligen fram emot att kunna vara med och bevaka vad som har alla förutsättningar att bli en fullkomligt fantastisk finalserie mellan Skellefteå AIK och Färjestad, säger Jonas Fahlman till den egna tidningen.

Jonas Fahlman kommer dock inte att bevaka den fortsätta ”Osten”-affären.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt