torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Mölndals-Posten får ny chefredaktör

Publicerad: 28 mars 2023, 08:14

Erika Arnadottir tar över Mölndals-Posten. Foto: Stampen

Erika Arnadottir tar över den Stampen-ägda tidningen Mölndals-Posten i maj.

Ämnen i artikeln:

StampenDagspress

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


På tisdagen presenterade Stampen Erika Arnadottir som ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Mölndals-Posten. Erika Arnadottir kommer senast från contentbyrån Off The Wall men har också en bakgrund från just Stampen, då hon har arbetat på Hallands Nyheter och koncernens nyhetsdesk.

– Erika har en gedigen journalistisk erfarenhet med digitala förtecken och gör nu comeback hos oss, säger Johan Hansson, vd för Stampen Media, i ett pressmeddelande.

Utöver sina erfarenheter på Stampen har Erika Arnadottir arbetat på Sveriges Radio, Sveriges Television, Alingsås Tidning och på Borås Tidning. Nu ser hon fram emot att ta över Mölndals-Posten som i dag har omkring 6 000 prenumeranter.

– Jag ser med glädje fram emot att återvända till Stampen Media och att ta mig an rollen som chefredaktör för Mölndals-Posten. Redaktionen på MP är ett fantastiskt gäng som har stenkoll på Mölndals kommun. Tillsammans ska vi fortsätta rapportera om det som är relevant och intressant för kommuninnevånarna. Det ska bli så kul att få bli en del av Mölndals-Postens fortsatta utveckling, säger Erika Arnadottir i en kommentar.

Tidigare har Elvira Linderot varit tillförordnad chefredaktör och Magnus Ringman, som nyligen tvingades lämna Stampen, ansvarig utgivare.

LÄS OCKSÅ: Magnus Ringman lämnar Stampen: ”Det är spelets villkor”

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev