Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Moderna Tidskrifter släpper nytt

Publicerad: 1 Mars 2011, 11:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:19

Förlaget bakom livsstilsmagasinet "Moderna hem" och Isabella "Blondinbella" Löwengrips tidning "Egoboost", växlar upp och lanserar två nya titlar i vår.


Ämnen i artikeln:

Daniel Andersson AlmModerna Tidskrifter

Som dagensmedia.se redan ska Moderna tidskrifter lansera en pappatidning. Nu ger sig förlaget också in i hustidningssegmentet med tidningen "Moderna hus", som vänder sig till människor som bygger nya hus från grunden.

Ett unikt koncept enligt företagets vd Daniel Andersson Alm.

– I tidningen får vi följa olika familjers resa från första grävtaget i marken till att de har ett helt nybyggt hus på sin tomt. Därmed blir vi den enda hustidningen i Sverige som har en personlig anknytning, säger Daniel Andersson Alm och fortsätter:

– De hustidningar som finns i dag skriver bara om hus och inte om människor. Om jag skulle köpa ett nytt hus vill jag höra andra människors resor och deras berättelse på bild.

Premiären för "Moderna hus" blir i mars och utgivningstakten blir sex nummer per år.

– Våra annonsörer gillar verkligen det här upplägget och vi kommer ha ett nära samarbete med våra annonsörer. Bland annat kommer vi åka ut och besöka Sveriges största hustillverkare.

Förlaget ska också lansera resemagasinet "Moderna resor", som ska inspirera svenskarna att resa till olika städer.

– Med "Moderna resor" kommer vi göra hotellguider och skriva om moderna resealternativ med fokus på stadsguider. Det är där vår annonsmarknad när det gäller hotell och liknande finns.

"Moderna resor" ska komma ut med fyra nummer per år, men flera oneshots är också planerade.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.