Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Mittmedias kulturchef slutar

Publicerad: 24 Augusti 2016, 14:35
Uppdaterad: 24 Augusti 2016, 14:35

Gunilla Kindstrand slutar som kulturchef på Mittmedia efter 1,5 år.


Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Mittmedias kulturchef Gunilla Kindstrand lämnar koncernen efter 1,5 år för att arbeta inom sitt egna företag.

– När jag utsågs till kulturchef för hela koncernen fick jag uppdraget att skapa en ny struktur för kulturbevakningen i MittMedia. I dag har vi en stabil organisation, med starka lokala röster och tydliga specialkompetenser. Samtidigt som vi har genomfört en ansenlig ekonomisk besparing har vi ökat publiken och publikengagemanget väsentligt. Grunduppdraget är utfört och jag vill framöver kunna organisera mitt yrkesliv på ett nytt vis, via eget företag, säger Gunilla Kindstrand i ett pressmeddelande.

Anders Ingvarsson, tf redaktionell chef, beklagar att Kindstrand lämnar företaget:

– Tack vare Gunilla Kindstrand har MittMedia i dag inte bara en starkare lokal kulturbevakning utan är också en aktör med genomslag i den nationella kulturdebatten. Gunilla har dessutom bidragit med viktiga perspektiv i utgivargruppen och den redaktionella staben och varit en mycket stark kraft i byggandet av nya Mittmedia, säger Anders Ingvarsson.

Gunilla Kindstrand har i Mittmedia tidigare innehaft uppdrag som bland annat kulturchef på Gefle Dagblad och chefredaktör för koncernens tidningar i Hälsingland.

Hon gör sin sista arbetsdag i Mittmedia den 31 oktober.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.