Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Mittmedia värvar från Omni

Publicerad: 17 april 2015, 10:53
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:04

För att fortsätta arbeta digitalt värvar Mittmedia Omniarbetaren Thomas Sundgren.


Ämnen i artikeln:

OmniMittmedia

I början av februari meddelade Gunilla Kindstrand, chefredaktör för Hälsingetidningar att hon skulle bli kulturchef på Mittmedia. Nu tar Thomas Sundgren över som chefredaktör.

I dag är Thomas Sundgren tillförordnad ansvsarig utgivare samt redaktör på nyhetstjänsten Omni. Han har också varit biträdande nyhetschef på Aftonbladet.

– Jag är enormt hedrad och stolt över att få förmånen att ta rollen som chefredaktör för Hälsingetidningar och fortsätta det viktiga steget in i den digitala tiden. Jag är också mycket glad över att få vara med på den resa som Mittmedia gör, säger Thomas Sundgren i ett pressmeddelande.

Hälsingetidningar består av Söderhamns-Kuriren, Hudiksvalls Tidning, Ljusnan samt Ljusdals-Posten.

– Thomas Sundgren har en spetskompetens som blir ett perfekt tillskott i Mittmedias snabba förändringsarbete. Jag är mycket nöjd med att Mittmedia kan göra ännu en strategiskt viktig rekrytering, säger AnnaKarin Lith, redaktionell chef på Mittmedia, i ett pressmeddelande.

Thomas Sundgren tillträder sin nya tjänsten på Hälsingetidningar den 15 augusti.

LÄS OCKSÅ:

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

OmniMittmedia

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.