Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Mitt i vill expandera i Mälardalen

Publicerad: 4 Februari 2015, 07:03
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:14

Mitt i har precis registrerat utgivningsbevis med titlar rörande både Enköping och Ekerö. Registreringen kan vara ett steg närmre en ny expansion för företaget.


Företaget Lokaltidningen Mitt i har registrerat ett flertal nya titlar rörande Enköping och Ekerö hos Patent- och registreringsverket. På båda orterna finns redan Direktpress gratistidningar och även annan lokalpress.

Niclas Breimar står som chefredaktör på de nya utgivningsbevisen. Han är även chefredaktör på Mitt i Stockholm.

– Det är ju ingen hemlighet att våra nya ägare, Segulah, vill se ett Mitt i som expanderar till nya orter. Då kan ju absolut Enköping, Håbo och Ekerö vara alternativ och därför har vi skaffat oss utgivningsbevis. Mer än så kan vi inte berätta just nu, säger han till Dagens Media.

Ove Rickardsson är vd på Ena-Håbo tidningen, som är Direktpress titel i Enköpingsområdet.

– Att Mitt i var intresserade kände jag inte till, men det var ju intressant. En till gratistidning här skulle det förstås bli tufft. Annonsmarknaden växer inte för print, så då blir det blir fler som måste dela på kakan, säger han.

Jonas Löfvenberg

jonas.lofvenberg@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.