Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Mitt i sponsrar Situation Stockholm

Publicerad: 16 September 2013, 06:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:34

Lokaltidningen Mitt i blir ny mediesponsor för Situation Stockholm och upplåter annonsutrymme till tidningen. De första annonserna blir en uppföljning av Ingos uppmärksammade cv-kampanj.


Målet med sponsorskapet är att få fler stockholmare att köpa Situation Stockholm och därmed hjälpa socialt utsatta i Stockholm.

– Vi har tittat på olika typer av samarbeten, i och med att vi har klivit av andra, som "Mitti cupen". När jag såg den här cv-kampanjen i tunnelbanan blev jag helt tagen, och det var inte bara jag som blev det. Det ligger lite i tiden, man ser hur det ser ut på Stockholms gator. Vi är en stor tidning som måste ta socialt ansvar och då kändes det här helt klockrent att sponsra Situation Stockholm som också har Stockholm som arena.  Ambitionen är att få fler att uppmärksamma säljarna, säger Lisen Nordenswan, marknadschef på Lokaltidningen Mitt i till Dagens Media.

Med start i morgon kommer en annons, som är en uppföljning på Ingos prisade utomhuskampanj, att synas i merparten av Lokaltidningen Mitti:s upplaga. Eventuellt kommer sponsorskapet även att innebära andra aktiviteter.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.