Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Mia Lindqvist ny program- och affärschef för Aftonbladet TV

Publicerad: 3 juni 2016, 08:37
Uppdaterad: 3 juni 2016, 10:16

Mia Lindqvist blir program- och affärschef för Aftonbladet TV. Hon får ansvar för en ny avdelning och ska driva innehållet i alla program och affärssamarbeten inom Aftonbladets TV-satsning.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet TV

Den nya tjänsten som program- och affärsansvarig är en del i Aftonbladets strategi för utveckling av rörlig bild.

Det senaste året har Mia Lindqvist arbetat som konsult för Aftonbladet TV med fokus på ökade affärssamarbeten. Dessförinnan har hon bland annat varit programchef på Nyhetsbolaget, chef för Nyhetsmorgon på TV4 samt producent och projektledare på TV4 under många år.

– Aftonbladet har länge drivit utvecklingen av TV online och det känns fantastiskt roligt att bli en del av ett team som hela tiden strävar efter att ta nästa steg, göra nya saker, bli bättre och öka genomslaget. Just nu har vi flera lyckade projekt igång och till hösten kommer vi starta ännu fler program som genererar både stor tittning och goda intäkter, säger Mia Lindqvist i ett pressmeddelande.

Aftonbladet TV har under det senaste året lagt stort fokus på att utveckla nyheterna mot mer breaking news och sänder redan i dag mycket mer live än tidigare. Mia Lindqvist ska tillsammans med Martin Ekelund, nyhetschef på Aftonbladet TV, fortsätta driva tv-produktionen framåt.

– Det här är riktigt bra för Aftonbladet TV. Vi särskiljer tydligt nyheter och aktuellla händelser från program med inriktning på underhållning, feature och program vi gör i samarbete med våra annonsörer. Det gör att vi kommer att få ännu högre fart på våra affärer, säger Lotta Folcker i ett pressmeddelande.

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet TV

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev