Metro tappar försäljningschef

2016-02-23 10:28  
Daniel Eriksson slutar på Metro. Foto: Janne Næss/pressbild. Foto: Foto: Janne Næss/pressbild.

Daniel Eriksson lämnar Metro efter sex år – utan att ha ett nytt jobb att gå till. ”Jag har tagit beslutet för att ta mig tid att hitta något nytt”, säger han till Dagens Media.

Han har jobbat på Metro i snart sex år. Varit med och byggt upp Metro Mode och sjösatt Metros avdelning för creative sales.

Nu väljer Daniel Eriksson att lämna Metro, kan Dagens Media berätta.

– Jag har varit på Metro i snart sex år, gjort en jäkla resa och fått stort förtroende. Jag känner att jag behöver en ny utmaning och vill lämna över till någon som kan komma in med ny energi och nya tankar om framtiden för Metro, säger Daniel Eriksson till Dagens Media.

För närvarande är han försäljningschef på Metro med ansvar för KAM-gruppen, creative sales och Metro Mode.

Daniel Eriksson slutar den sista mars. Han uppger att han inte har något nytt jobb klart.

– Jag har en del tankar och planer, men ingenting är klart. Jag har varit väldigt lojal och trogen mot Metro i snart sex år, och anledningen till att jag har tagit beslutet att sluta är för att jag vill ta mig tid att hitta något nytt.

Metro fick nyligen en ny försäljningsdirektör i Mikael Samuelsson, som ersatte Metroveteranen Magnus Kepinski.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt