Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Metro överklagar hovrättens beslut

Publicerad: 30 December 2019, 09:48

I början av december stoppade hovrätten Metros rekonstruktion. Nu överklagas beslutet av Metro.

Foto: Janne Næss

Metro Media House AB överklagar hovrättens beslut att stoppa rekonstruktionen. ”Det innebär att detta nu ligger hos Högsta domstolen”, säger en handläggare på Svea hovrätt. UPPDATERAD


Ämnen i artikeln:

Metro

Kristyngda och numera konkursbegärda Metro har sedan i våras genomgått en rekonstruktion, som vid flera tillfällen förlängts vilket Skatteverket har motsatt sig. Men den 6 december i år satte hovrätten stopp för rekonstruktionen. Det efter att Skatteverket lämnat in en överklagan där man yrkade att rekonstruktionen skulle upphöra. Anledningen var att Metro, enligt Skatteverkets uppfattning, under rekonstruktionen inte har betalt löpande skatter och avgifter. Metro delar dock inte Skatteverkets verklighetsbeskrivning utan menar att man betalat skatter och avgifter i tid.

Få hela storyn –

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Metro

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.