Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Mediekompaniet tar över Norra Skåne

Publicerad: 27 Augusti 2012, 11:39
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:13

För två veckor sedan stod det klart att Mediekompaniet stärker sin närvaro i Skåne. Nu ansluter även Norra Skåne till annonspaketet.


Ämnen i artikeln:

Norra SkåneMediekompanietHela Skåne

Det är i samband med att Hela Skåne avvecklar sin försäljning på riksnivå som Mediekompaniet tagit över annonsförsäljningen för bland annat Helsingborgs Dagblad, Ystads Allehanda, Landskrona Posten samt City-tidningarna i Landskrona, Helsingborg och Kristianstad.

Nu tar Mediekompaniet alltså även över mediehuset Norra Skånes annonsförsäljning.

– Jag är glad och stolt över att vi även fått förtroendet att hantera Norra Skånes annonsförsäljning på riksplanet. Vi strävar hela tiden efter att kunna erbjuda Sveriges annonsörer att på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt kommunicera med svenska hushåll utanför storstäderna, säger Mediekompaniets vd Anders Sjösten i ett pressmeddelande.

Mediekompaniet representerar nu 85 mediehus över hela Sverige. Totalt har Norra Skåne en räckvidd på 17 500 tidningar och en räckvidd på 46 000 enligt Orvesto.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.