Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Maya Dahlén Persson blir GP:s onlinechef efter Hankins

Publicerad: 29 augusti 2017, 11:47
Uppdaterad: 29 augusti 2017, 11:51

Bild 1/2  Maya Dahlén Persson kommer att ansvara för GP:s digitala etta och breaking news-rapportering.

Maya Dahlén Persson blir Göteborgs-Postens nya onlinechef.


Ämnen i artikeln:

Göteborgs-PostenGT

Dagens Media har tidigare rapporterat om hur det stormat kring Göteborgs-Postens onlinechef Markus Hankins, som efter att ha varit inblandad i flera konflikter fick sparken i mars i år.  

Nu står det klart att ny onlinechef på GP blir Maya Dahlén Persson, som närmast kommer från rollen som nyhetschef på GT. Hon kommer att ansvara för GP:s digitala etta och breaking news-rapportering.

– Det känns väldigt kul att ta sig an det här uppdraget. Det är mycket som händer och kommer att hända på GP och jag ser fram emot att, tillsammans med mina nya kollegor, leverera relevant journalistik till våra läsare. Och givetvis ha roligt på vägen, säger Maya Dahlén Persson i ett pressmeddelande.

GP har under året gjort ett antal organisationsförändringar, bland annat har tidningen valt att slå ihop print- och onlineredaktionen till en gemensam redaktion med fokus på kanaloberoende innehåll.

Man fick även en ny chefredaktör i Christofer Ahlqvist efter Cecilia Krönlein.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Göteborgs-PostenGT

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.