Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Logga in


Dagspress

Mats Tidstrand ny vd för Hallpressen

Publicerad: 01 Februari 2016, 11:52
Uppdaterad: 01 Februari 2016, 11:57

Mats Tidstrand tar över efter Christina Björklund.


Ämnen i artikeln:

Hallpressen

Mats Tidstrand har jobbat inom Hallpressen sedan 2012 och är i dag chef för företagsmarknad. Nu blir han vd för koncernen, som ger ut morgontidningar som Jönköpings-Posten och Smålands-Posten.

Mats Tidstrand ersätter Christina Björklund som stannar kvar februari ut i en överlämningsfas.

– Vi ser fram emot att arbeta ihop med Mats och önskar honom och alla hans medarbetare lycka till med den fortsatta utvecklingen av verksamheten. Vi kommer fortsatt behöva ha stort fokus på kvalitet, genomförandekraft och lönsamhet samt alltid bära med oss insikten att morgondagens förtroende får vi endast under förutsättning att vi gör bra prestationer i dag, här och nu, säger Hallpressens styrelse i ett uttalande.

Hallpressen är ett dotterbolag till Herenco och har i dag cirka 300 anställda. Hallpressen har, som många andra mediebolag, genomfört stora besparingar de senaste åren. Förra året genomfördes ett sparpaket där cirka 50 tjänster försvann.

Nyligen valde koncernen också att lägga ner annonspaketet Riksmedia.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Hallpressen

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.