Maria Croon oense med Lars Dahmén – får lämna Bonnier Tidskrifter

2016-03-07 15:11  
"Jag och Lars Dahmén hade inte samma syn på hur vi ville driva annonsavdelningen. Därför väljer vi nu att gå skilda vägar", säger Maria Croon till Dagens Media.

Efter elva månader får Maria Croon lämna sin post som annons– och affärsutvecklare på Bonnier Tidskrifter. "Det är fortfarande oklart vart jag kommer ta vägen."

Maria Croon lämnade Forma Publishing Group 2015, efter att ICA Gruppen sålt bolaget till Egmont Publishing. Istället gick hon över till Bonnier Tidskrifter.

Maria Croon fick rollen som ny annons– och affärsutvecklare och hade uppdraget att utveckla det totala kunderbjudandet genom ökade synergier internt och externt.

Nu, elva månader senare, lämnar hon Bonnier Tidskrifter.

– Jag och Lars Dahmén hade inte samma syn på hur vi ville driva annonsavdelningen. Därför väljer vi nu att gå skilda vägar, säger Maria Croon till Dagens Media.

Men det är inte bara Lars Dahmén hon hamnat i konflikt med.

För tre månader sedan valde Bonnier tidskrifters försäljningsdirektör Jeanette Frisk Sundberg att lämna bolaget på grund att hon och Maria Croon hade olika åsikter om hur verksamheten skulle bedrivas.

– Jag och Jeanette har ingen konflikt idag. Jag lämnar runt påsk och Lars Dahmén tar över uppdraget som vd på säljbolaget. Men det är fortfarande oklart vart jag kommer att ta vägen, säger Maria Croon.

Johanna Holmgren

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt