Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Marcus Leifby om SM-guldet för Lakers: "Jag har lämnat landet"

Publicerad: 24 april 2015, 10:37
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:03

Hallå där.. Marcus Leifby, tidigare reporter på Aftonbladet, som i en tweet lovade att flytta till Växjö och öppna flipperhall om Växjö Lakers vinner SM-guld.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Har du påbörjat flytten?

– Tänk att det kan vara möjligt att den där jäveln dyker upp igen. Nej, det har jag faktiskt inte. Däremot har jag lämnat landet. I morse stack jag direkt till Mallorca och vi får väl se om jag kommer tillbaka, säger Marcus Leifby till Dagens Media.

Hur har reaktionerna varit?

– Jag har inte varit uppkopplad i dag, så jag vet inte. Jag är faktiskt på Mallorca. Men den där tweeten skrevs ju under det förra slutspelet och har ingenting med årets slutspel att göra. Så jag har rätt bra täckning. Dessutom är jag smålänning, så att Växjö vann är väl inte så dumt.

Ångrar du tweeten så här i efterhand?

– Nej, det gör jag inte. Jag tänker att om Växjö kan vinna SM-guld så kan Tingsryds AIF också göra det. Grattis Växjö.

Kommer du vara försiktigare med sådana här tweets i framtiden?

– Om eventuella flipperhallar, menar du? Ja, det kommer jag att vara. I alla fall med att lova var flipperhallen kommer att öppnas.

Du har ju slutat på Aftonbladet. Vad gör du nu?

– Jag driver inte flipperhall, så mycket kan jag säga. Det är svårt att leva på det helt och hållet. Jag har faktiskt gjort lite radio och varit programledare för Karlavagnen två gånger. Det har varit jävligt kul att prova på, så vi får se vad det blir av det. Men jag ska nog ta det lugnt över sommaren och dra igång ordentligt till hösten med något. Det är oklart med vad, säger Marcus Leifby till Dagens Media och fortsätter:

– Karlavagnen tilltalar mig. Det är inte radio i största allmänhet jag gillar utan jag tycker om att Karlavagnen ligger i anslutning till radiosporten och är radio för alla, med alla, om allt.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.