Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Marcus Birro lyfter locket om Alex Schulmans tavelkupp

Publicerad: 22 mars 2017, 13:00
Uppdaterad: 22 mars 2017, 13:41

Bild 1/2  Alex Schulman avslöjade att han äger tavlan. Foto: Instagram/Alex Schulman

Tavlan på Marcus Birro och exfrun Jonna Vanhatalo ska få en "hedersplats" hemma hos Alex Schulman. "Han är helt besatt av vad jag gör så det förvånade mig inte att han ville ha den", säger Marcus Birro till Nöjesbladet.


Ämnen i artikeln:

Alex SchulmanMarcus Birro

Marcus Birros och Jonna Vanhatalos uppmärksammade "skilsmässotavla" såldes för över 50 000 kronor på en benhård nätauktion och är numera i medieprofilen Alex Schulmans ägo.

Alex Schulman hävdar att tavlan dök upp som en present från ett kompisgäng. Han har sagt att den sönderslagna tavlan ska "få en hedersplats" i hemmet.

Nu har Marcus Birro vädrat sina åsikter om saken i en intervju om sin senaste roman "Lämna mig aldrig" med Nöjesbladet.

– Jag blev inte ett dugg förvånad. Han har varit mitt största fan i tio år. Han läser allt jag skriver, har alla mina böcker och är väldigt influerad av mitt språk när han skriver sina mer seriösa grejer. Jag vet ju att han är helt besatt av vad jag gör så det förvånade mig inte att han ville ha den där.

Det är inte första gången som Marcus Birro och Alex Schulman hamnat i konflikt. Dagens Media skrev exempelvis 2008 att Schulman lagt upp Birros privata bilder med fejkade dikter på sin sajt.

– Jag är bara ledsen att hans dikter håller så låg kvalitet. Mina är bättre, sa Birro.

Mathias Asplund

Ämnen i artikeln:

Alex SchulmanMarcus Birro

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News