Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag27.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Marcella Mravec till Rodeo

Publicerad: 16 Maj 2011, 05:31
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:10

Metros moderedaktör Marcella Mravec går till Rodeo som redaktionschef för magsinet och Rodeo.net. Det här är Metros andra tunga avhopp på modesidan på kort tid.


Ämnen i artikeln:

RodeoMetro

För drygt en månad sedan deklarerade Metros moderedaktör på webben Signe Siemsen att hon lämnar tidningen. Nu står det klart att även Marcella Mravec, moderedaktör för tidningen och den nystartade månadsbilagan Metro Mode, går. Hon blir redaktionschef på Rodeo i augusti och efterträder då Karolina Skande, som tar rollen som webbchef.

– Med Marcella stärker vi organisationen för att kunna ta nästa steg i utvecklingen. Hennes kompetens är unik och hennes profil är närmast perfekt för det här jobbet. Hon kommer att hjälpa till att både vässa och bredda vårt erbjudande. Det är definitivt en drömrekrytering, säger Johan Wirfält, chefredaktör för tidskriften Rodeo, i ett pressmeddelande.

Mode- och kulturtidskriften är inne i en expansiv fas och planerar att lansera flera nya verksamhetsområden i höst. Nyligen startade tidningen onlineshopping på Rodeo.net.

– Det känns oerhört inspirerande att komma in i det här läget, när man redan har en väldigt bra produkt och börjar etablera sig som varumärke – och samtidigt är redo att ta nästa steg, kommenterar Marcella Mravec. 

Synnöve Almer

Ämnen i artikeln:

RodeoMetro

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.