Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Måns Nilsson till Aftonbladet TV

Publicerad: 8 September 2014, 13:53
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:29

Måns Nilsson, den ena halvan av humorduon Anders och Måns, blir ny programledare för Aftonbladets "Viral TV". Sedan tidigare leds programmet också av Julia Skott.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Den nya säsongen av Viral TV, som handlar om nätsnackisar, har premiär den 11 september.

– För mig är det helt ointressant att socialisera på nätet. Jag är aktiv i vissa forum för att hålla mig uppdaterad inom mina tvåtusen intresseområden. Sedan är jag såklart ute efter ren underhållning, jag tittar på före- och efterbilder på folks rum, först ostädade, sedan städade. Eller på ett cornflake som liknar Tom Cruise. Min sökhistorik är nog den mest bisarra i Sverige, säger Måns Nilsson i en kommentar:

Han fortsätter:

– Jag är jätteglad för att jag fått äran att leda detta. Äntligen kan jag motivera för mig själv att jag surfar planlöst fyra timmar om dagen.

Höstens säsong av "Viral TV" blir den fjärde i raden samt Julia Skotts tredje som programledare. Tidigare medverkade även Kristoffer Hindhammar som programledare.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.