måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Magnus Ringman rekryteras till Stampen Media

Publicerad: 11 januari 2022, 14:17

Magnus Ringman.

Foto: Johan Nilsson/TT

Magnus Ringman blir projektledare på Stampen Media där mediehuset har som mål att bli störst digitalt i alla utgivningsområden.

Ämnen i artikeln:

Stampen

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


I mars 2020 lämnade Magnus Ringman sin roll som chefredaktör på Kvällsposten efter att inte ha kommit överens med ledningen om tidningens utveckling framåt. 

Nu står det klart att han går in som projektledare för Stampen Medias nya och utökade insikts- och analysarbete som inleds på alla titlar utanför Göteborg. 

– Stampen har de senaste åren haft en positiv upplagevolym och intäktsutveckling inom prenumerationsaffären. Vi har som uttalat mål att bli störst även digitalt i alla våra utgivningsområden, större än såväl Aftonbladet som public service. Magnus gedigna erfarenhet kommer att innebära ett viktigt bidrag till detta, säger Johan Hansson, vd för Stampen Media, i ett pressmeddelande. 

Tidigare har Magnus Ringman även arbetat på flertalet chefspositioner på Aftonbladet. 

– Det är en spännande och utmanande uppgift som väntar mig. Jag ser mycket fram emot att jobba tillsammans med Stampen Medias proffsiga medarbetare, säger Magnus Ringman, i ett pressmeddelande. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev