Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Madeleine i exklusiv intervjuv med Elle

Publicerad: 20 September 2013, 08:08
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:34

I det kommande numret av Elle talar Prinsessan Madeleine ut om livet som nygift, Childhood Foundation och vikten av att engagera unga i välgörenhet.


Ämnen i artikeln:

ElleAller Media

Förutom intervjun, som enligt Elles chefredaktör Hermine Coyet-Ohlén var öppenhjärtig och varm, får läsarna se hur en galaklädd prinsessa kan se ut.

– Vi får se hur Madeleine skulle kunna se ut när hon går på de middagar som krävs för att skaffa stora sponsorer till Childhood och Thankyou.org, säger hon.

Enligt Hermine Coyet-Ohlén svarade Madeleine på samtliga av hennes frågor.

­– Hon är väldigt öppen när man kommer henne nära även när det gäller personliga frågor. Varm, kul och klok.

Varför valde Madde just Elle?

– Vi har haft lite kontakt med varandra sedan den förra artikeln vi gjorde. När vi frågade efter en intervju sa hon ja, säger Hermine Coyet-Ohlén och fortsätter:

– Elle finns i 43 länder. Childhood är en världsomspännande organisation och om Thankyous budskap kan sprida sig även till andra länder där Elle finns så det ju bara bra för Childhood och Thankyou.

Madeleine har tidigare ställt upp på intervju, exkluvsivt för Elle. Då gick försäljningen upp, något Hermine Coyet-Ohlén öven hoppas på denna gång.

– Det hoppas både vi och våra annonsörer på, säger hon.

Gustav Thunander

Ämnen i artikeln:

ElleAller Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.