Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Dagspress

Lotta Lindborg ny försäljningschef på TT

TV4-gruppens tidigare marknadschef blir ny försäljningschef på TT Nyhetsbyrån.

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se


Publicerad: 01 Oktober 2014, 08:26
Uppdaterad: 06 December 2015, 12:27

Ämnen i artikeln:

TT Nyhetsbyrån

Senast har Lotta Lindborg arbetat som konsult inom försäljning och organisationsutveckling. Våren 2013 lämnade hon uppdraget som marknadschef för TV4-gruppen.

Nu blir hon försäljningschef på TT Nyhetsbyrån.

- Vi är mitt uppe i en stor omorganisation, både på redaktionen och säljavdelningen. För att lyckas i förändringsprocessen kommer Lotta att ha en viktig roll i att utveckla den kommersiella delen av vårt erbjudande. Hennes erfarenheter inom sälj och konceptutveckling, tillsammans med hennes energi och driv, är precis vad vi behöver just nu, säger Jonas Eriksson, vd och chefredaktör på TT Nyhetsbyrån i ett pressmeddelande.

Lotta Lindborg tillträder tjänsten i dag

– Jag känner mig både stolt och entusiastisk över att ha blivit erbjuden tjänsten som försäljningschef på TT Nyhetsbyrån. Jag är otroligt laddad inför utmaningen och ser fram emot att, tillsammans med säljteamet och övriga kolleger, ta nästa steg i utvecklingen av TT Nyhetsbyråns verksamhet och affärer, säger Lotta Lindborg i pressmeddelandet.

Ämnen i artikeln:

TT Nyhetsbyrån

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.