Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Lotta Edling har valt sina chefer – två ska jobba på både DI och DN

Publicerad: 27 November 2015, 11:59
Uppdaterad: 4 Januari 2016, 13:56

UPPDATERAD. Lotta Edling, ny chefredaktör på DI, har valt en redaktionschef, en chef för digitala kanaler och en administrativ redaktionschef.


Ämnen i artikeln:

Dagens Industri

Lotta Edling tar den 1 januari över som chefredaktör och ansvarig utgivare för Dagens Industri efter Peter Fellman, som ska bli Bonnier-tidningens korre i New York.

Nu är det klart att Jonas Jonsson blir redaktionschef och ställföreträdande ansvarig utgivare under Lotta Edling. Jonas Jonsson, som har jobbat på DI sedan 2000, var tidigare editionschef på DI och dessförinnan nyhetschef och reporter.

– Det är en stor ära att få jobba i den här rollen på Dagens industri. Det blir superkul att jobba tillsammans med Lotta Edling och alla andra superduktiga ekonomijournalister, digitala utvecklare och andra medarbetare för att ta Dagens industri in i framtiden, säger Jonas Jonsson till Dagens Media och fortsätter:

– En av mina högre Bonnierchefer uttryckte det en gång som att ”Jonas har DI i sitt DNA” och det ska bli mycket spännande att få fortsätta utveckla den genen av mig själv.

Samtidigt blir Staffan Fredén chef för DI:s digitala kanaler. Han ska jobba ihop med Anna Åberg, idag chef för DN.se. Hon ska framöver dela tiden mellan DN och DI.

Fredrik Björnsson blir administrativ redaktionschef på DI på halvtid. Även han ska dela tiden mellan DI och sin nuvarande arbetsgivare DN.

LÄS OCKSÅ:

 

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Dagens Industri

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.