Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Locket på om Lundborgs avhopp

Publicerad: 27 Februari 2015, 12:07
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:11

Varken Johan Lagerström, informationschef på Handelsbanken, eller EFN:s nuvarande ansvarige utgivare, Leo Lagercrantz vill kommentera Anders Lundborgs avhopp.


Dagens Media har tidigare skrivit om hur Anders Lundborg, redaktionschef och ansvarig utgivare, på Ekonomi och Finansnyheterna (EFN) återigen väljer att avgå. Även i november hoppade Anders Lundborg av sajten, men den gången gick han tillbaka till tjänsten redan efter en vecka.

Johan Lagerström är informationschef på Handelsbanken som äger sajten. Han sitter även som styrelseordförande i EFN Ekonomikanalen AB, men vill inte kommentera avhoppet.

– Det här är en fråga för ledningen. Du får prata med Leo Lagercrantz som är publisher, säger Johan Lagerström till Dagens Media.

Enligt uppgifter till Dagens Media var det på grund av en dispyt med Johan Lagerström som Anders Lundborg avgick i november. Då handlade det, enligt Anders Lundborg, om att han inte fick förlänga ett kontrakt med en reporter.

– Det där är dementerat och utagerat sedan dess. Det stämde inte och det var inget bråk i november, säger Johan Lagerström.

Efter Anders Lundborgs avhopp är det publishern Leo Lagercrantz som är tillförordnad ansvarig utgivare för tidningen. Han vill dock inte kommentera någonting rörande avhoppet.

– Jag pratar inte med publikationer som har den typen av kommentarsfält som ni har. Publicerar ni sådan dynga tänker jag inte prata med er, säger Leo Lagercrantz till Dagens Media.

LÄS OCKSÅ:

 

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.