Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Lindholm och Mattsson möts på scen

Publicerad: 19 september 2012, 07:35
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:11

Expressens chefredaktör Thomas Mattsson är premiärgäst när Ola Lindholms "Riktig talkshow" återuppstar.


KD

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se


För ett och ett halvt år sedan avslöjade Expressen att programledaren och chefredaktören Ola Lindholm testats positivt för kokain i samband med en fotbollsmatch på Råsunda.

Ola Lindholm dömdes senare för narkotikabrott, men har hela tiden nekat till anklagelserna, som tvingade honom att lämna sin post som chefredaktör för Kamratposten och programledare för "Wild kids" i SVT.

Efter avslöjandet gick Ola Lindholm till hårt angrepp mot Expressen och chefredaktören Thomas Mattsson i sin blogg och i en debattartikel på Newsmill.

"Thomas Mattsson, Expressens chefredaktör, jag kommer aldrig att förlåta dig dina beslut som har skrämt och stressat min fyraårige son och fått mig och min sambo att känna oss obekväma och stressade i vårt eget hem", skrev Ola Lindholm i debattartikeln.

Nu möts de båda på scenen.

Thomas Mattsson är premiärgäst när Ola Lindholms "Riktig talkshow" återuppstår på Teater Brunnsgatan Fyra den 8 oktober.

– Det är en alldeles speciell utmaning att intervjua en människa som har en diametralt motsatt uppfattning om vad som är viktigt i livet. Eller har vi det? Om man dessutom känner ett personligt agg mot personen blir utmaningen än större. Thomas Mattson är en sådan människa, och jag gillar utmaningar, säger Ola Lindholm i ett pressmeddelande.

"Riktig talkshow" startade 1997 i Ola Lindholms lägenhet, och fortsatte sedan på Mosebacke till 2002, då SVT sände showen.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev