Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Lina Thomsgård till Aftonbladet

Publicerad: 11 april 2014, 08:41
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:41

Rättviseförmedlingens grundare Lina Thomsgård blir ny kolumnist i Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dagens Media kan berätta att pr-konsulten och Rättviseförmedlingen-grundaren Lina Thomsgård är klar som ny kolumnist på Aftonbladet varannan vecka med start tisdag nästa vecka.

" Lina Thomsgård är ett verkligt superfynd! Är så glad över att ha denna viktiga och roliga röst bland Aftonbladets kolumnister. Sedan några år har hon tagit en plats som en av landets mest spännande opinionsbildare som med allvar och humor har satt sin nagel i ögat på förlegade strukturer i samhället", skriver Maria Trägårdh, ansvarig för Aftonbladets kolumnister, i ett mail till Dagens Media.

Lina Thomsgård tror att hon valdes som ny kolumnist av Aftonbladet på grund av vad hon kan tillföra gällande genus.

"J ag tror att dom helt korrekt noterat att svenska folket skriker efter att få klämmig, konstruktiv folkbildning kring genus. Så där vill jag göra mitt bästa för att dra mitt strå till stacken och få fler att skärpa sig.

Det verkar inte som att jag kan skriva om något annat än sånt som gör mig förbannad och fnissig på samma gång, hur gärna jag än vill" , skriver Lina Thomsgård i ett mail till Dagens Media, och fortsätter:

LÄS OCKSÅ:

Andrea Svanberg

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.