Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag26.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Lillan Hedlund ny redaktionschef för sju MM-tidningar

Publicerad: 25 Januari 2017, 15:51
Uppdaterad: 25 Januari 2017, 15:51

Mittmedia fortsätter den redaktionella organisationsomgörningen. Lillian Hedlund får redaktionschefsansvar för sju titlar.


Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Tidigare nyhetschef och stf utgivare på Länstidningen i Södertälje. Nu redaktionschef för Mittmedias titlar i Västmanland och Stockholmsregionen.

Lillian Hedlund blir därmed redaktionschef för sju tidningar: Länstidningen Södertälje, Norrtelje Tidning, Nynäshamns-Posten, VLT, Sala Allehanda, Fagersta-Posten och Bärgslagsbladet/Arboga Tidning.

– Lillan Hedlund är en klok och rutinerad publicist och ledare. Hon har god förståelse för mediebranschens utveckling och dess utmaningar och möjligheter. Jag är mycket glad över att hon har tackat ja till detta uppdrag. Hon får en nyckelroll när det gäller att fortsatt utveckla de respektive organisationerna enskilt och tillsammans, kommenterar Daniel Nordström, chefredaktör och ansvarig utgivare för Mittmedias titlar i Västmanland och Stockholmsregionen.

Lillan Hedlund tillträder sin nya tjänst i februari.– Jag har arbetat på LT i 20 år och har haft en mängd olika roller, de senaste åren som nyhetschef och stf utgivare. I det här nya uppdraget får jag jobba med alla redaktioner i Daniel Nordströms utgivarområde och det känns verkligen spännande, säger Lillan Hedlund i en kommentar.

Viktor Ek

viktor.ek@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.