Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Lexus bjuder Di-läsare på gratismånad

Publicerad: 27 april 2020, 07:08

En del av Dagens industris sajtbesökare bjuds av Lexus på en månads gratis digital prenumeration.

Foto: Skärmdump + Janne Næss

Utvalda Di-läsare får under en månad ett gratis digitalt abonnemang sponsrat av biltillverkaren Lexus.


Ämnen i artikeln:

Dagens Industri

Lexus låser upp allt låst material på Dagens industris sajt i en månad för en viss procent av besökarna som väljs ut slumpmässigt. Det nya annonsformatet presenterades på måndagsmorgonen.

– Kvalitetsjournalistik är viktigare än någonsin. Det märker vi av inte minst på den höga läsningen av våra granskningar och analyser den senaste tiden. Vi som bevakar hur Corona påverkar bland annat näringslivet och jobben, märker att det finns ett mycket stort intresse för information, rådgivande journalistik, granskningar och bevakning av omvärlden, säger Dagens industris chefredaktör Peter Fellman.

För att ta del av erbjudandet krävs en registrering med namn och e-post. När en månad passerat upphör prenumerationen automatiskt.

– Tillsammans med Di har vi jobbat fram denna lösning där vi ser att alla parter gagnas på ett innovativt sätt säger Fredrik Lagerström mediechef på reklam- och mediebyrån The&Partnership som har varit med och tagit fram lösningen.

En annan biltillverkare, Audi, kommunicerade i förra veckan ett liknande samarbete med Svenska Dagbladet. Men i det fallet handlar det om att Audi bjuder icke-prenumeranter på ett besök innanför SvD:s betalvägg.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Dagens Industri

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev