Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Lennart Foss: "Hon har drivit UNT:s utveckling"

Publicerad: 16 September 2014, 05:54
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:29

UNT inleder omedelbart processen med rekryteringen av Hanna Stjärnes efterträdare.


Ämnen i artikeln:

NTMUNT

För fyra år sedan, hösten 2011, utsågs Hanna Stjärne till chefredaktör och ansvarig utgivare och vd för Upsala Nya Tidning. Innan dess var hon bland annat rekordung chef för Sveriges Radios politikerreportergrupp, och programdirektör för bolaget.

Lennart Foss, UNT:s styrelseordförande och vd i NTM, hyllar idag Stjärne:

– Hanna Stjärne har med intensitet drivit UNT:s utveckling från ett traditionellt tidningsföretag till ett framgångsrikt medieföretag med flera starka publiceringskanaler, säger han.

Hon kunde bland annat konstatera att UNT, som ett resultat av det arbete som utförts inom samtliga avdelningar på företaget, hösten 2013 utsågs till Årets dagstidning i Sverige och att Stora Journalistpriset tilldelades tidningens dåvarande kulturchef Lisa Irenius.

När Stjärne idag tackade medarbetarna på UNT sa hon bland annat:

– Det har varit en fantastisk resa tillsammans med er under de här åren. I den kärvaste av tider för medierna har vi visat vägen, inte bara för UNT utan för branschen i stort, sa Hanna Stjärne när medarbetarna på UNT informerades om utnämningen under tisdagsmorgonen.

Hanna Stjärne fortsätter tills vidare som chefredaktör och vd på UNT och processen med rekryteringen av hennes efterträdare kommer att inledas omedelbart.

LÄS OCKSÅ:

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NTMUNT

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.