söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Lämnar Ekot för Expressen

Publicerad: 10 januari 2020, 08:34

Maggie Strömberg går från Ekot till Expressen. Foto: Sven Lindwall

Politikreportern Maggie Strömberg går från Ekot till Expressen.

Ämnen i artikeln:

ExpressenEkotSveriges RadioDagspress

Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


Maggie Strömberg tar nu plats på Expressens politikredaktion. Förutom att vara en av Ekots profilerade politikreportrar har hon bland annat medverkat i podden ”Det politiska spelet”. 

Maggie Strömberg är den tredje seniora politikreportern som rekryteras till Expressen. Under 2019 värvades även Tomas Nordenskiöld från Dagens industri och politiska kommentatorn Viktor Barth-Kron från Kvartal.

– Det ska bli väldigt roligt. Expressen satsar på politik och har en framåtblickande och dynamisk politikredaktion som jag ser fram emot att bli en del av, säger Maggie Strömberg, i ett pressmeddelande.

Maggie Strömberg har tidigare jobbat som reporter på Fokus och Sydsvenskan, och är författare till reportageboken ”Vi blev som dom andra – Miljöpartiets väg till makten”.

– Maggie Strömberg är en av Sveriges vassaste politikreportrar. Hon blir en fin förstärkning i ett läge då vi höjer ambitionsnivån i vår bevakning ytterligare och planerar för flera spännande satsningar. Expressen ska vara den självklara nyhetskällan för alla politikintresserade, säger Christofer Brask, Expressens politik- och samhällschef, i pressmeddelandet.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev