Lämnar Citypaketet för Mittmedia

Staffan Lönner blir Mittmedias nya chef över företagsmarknad.

Staffan Lönner som har varit vd på Citypaketet sedan 2014 blir nu chef över Mittmedias företagsmarknad.

I sin nya roll kommer Stefan Lönner ansvara för Mittmedias annonsmarknad och medieproduktion.

– Mittmedia står precis som de flesta mediekoncerner med utmaningen att hitta en lönsam strategi för att fortsätta leverera nyheter till sina läsare. Här är annonsintäkter en av de avgörande parametrarna. Att hitta balansen mellan fortsatta intäkter i pappret och samtidigt öka i de digitala kanalerna är en jätteutmaning. Jag otroligt stolt över att få vara delaktig i den processen tillsammans med alla övriga medarbetare inom Mittmedia, säger Staffan Lönner i ett pressmeddelande.

Dagens Media har tidigare rapporterat om Mittmedias personalbyte, då Thomas Pettersohn, tidigare vd för Mittmedia och Mittmedias tidigare redaktionell chef AnnaKarin Lith lämnade koncernen i juli. 

Så här säger Mittmedias vd Per Bowallius om den nya rekryteringen:

– Jag är oerhört glad att kunna meddela att Staffan Lönner tar över som företagsmarknadschef. Staffan har en bred erfarenhet från försäljning och affärsutveckling i flera olika positioner inom media. Under de senaste åren har han arbetat mer med större kunder och mediebyråer vilket är en erfarenhet som blir ett välkommet tillskott till Mittmedias samlade kompetens.

Staffan Lönner tillträder som försäljningschef senare i höst, något exakt datum är ännu inte bestämt.

Hanna Frick

Reporter

Publicerad 2016-08-03 12.53Uppdaterad 2016-08-03 12.59

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: