Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Kvällstidningarna i bildbråk kring Maddes nya "kärlek"

Publicerad: 14 Januari 2011, 07:25
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:25

När en spansk kvinna erbjöd tidningen Affärsvärlden exklusiva bilder på prinsessan Madeleine var det många som höjde på ögonbrynen. I dag slåss kvällstidningarna om vem som var först.


Ämnen i artikeln:

ExpressenAftonbladet

"Det sjukaste i Affärsvärldens historia". Det blev reaktionen efter att Affärsvärlden i går erbjöds exklusiva bilder på prinsessan Madeleine och hennes "nya kärlek".

Det kunde slutat vid en rolig historia, men i dag dök bilderna på prinsessan Madeleines nya kärlek upp igen. Den här gången i kvällstidningarna, som båda hävdar att de var först på bollen.

I en krönika i dag går Aftonbladets Mattias Sandberg till angrepp mot Expressen, som igår kväll publicerade en cliffhanger-artikel om att de skulle visa bilderna i dag, fredag. Enligt Mattias Sandberg blev Expressen dock snuvade på konfekten.

När det gick upp för konkurrenten att de var snuvade försökte de köpa sig förbi. Regisserade mejl började hagla in på Aftonbladet från turisten om att vi inte fick publicera bilderna. Trots att det överenskomna arvodet redan var överfört och dealen alltså stängd, skriver han och fortsätter:

– Komiken nådde sin kulmen när konkurrent i går kväll gick ut med att de hade bilderna ”alla pratade om exklusivt” och avsåg att publicera dem i dag.

Expressen å sin sida kontrade med att klistra på en copyright-symbol på bilderna.

Huruvida mannen på filmen verkligen är prinsessan Madeleines nya kärlek är fortfarande höjt i dunkel.

Dagensmedia.se har sökt Expressens chefredaktör Thomas Mattsson.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

ExpressenAftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.