Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Kronprinsessan framställs som fotograf – i Expressen

Publicerad: 25 April 2014, 09:49
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:40

Kronprinsessan Victoria stoltserar med en foto-byline bredvid hovreporter Johan T Lindwall i dagens Expressen.


Ämnen i artikeln:

Expressen

Det var under kronprinsessan Victorias och prins Daniels USA-besök i mitten av april som de första gemensamma bilderna på prinsessan Estelle och prinsessan Leonore knäpptes.

Fotograf var ingen mindre än kronprinsessan Victoria, som i dagens Expressen har tilldelats en foto-bylinebild.

– Jag känner mig stolt och hedrad över att få synas i tidningen bredvid kronprinsessan. Vi kanske blir ett nytt radarpar i framtiden, säger Johan T Lindwall, hovreporter på Expressen, till Dagens Media.

Enligt Johan T Lindwall, som prisar hovets satsning på de sociala medierna, innehar såväl kronprinsessan Victoria som prins Daniel fotokonstens gåva.

– Både Victoria och Daniel har talang för fotografi, och det här visar att de är generösa och vill vara i framkant. Det svenska kungahuset är väldigt duktiga i sociala medier, där Norge länge legat i framkant, men där det svenska kungahuset nu har gått om, säger han och fortsätter:

– Jag hoppas inte att det här var sista gången. Kronprinsessan är välkommen till Expressen när som helst för att ta bilder.

Pär Ullrich

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.