Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag14.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Karin Lennmor – Expressens nya kungliga kommentator

Publicerad: 30 Maj 2017, 13:14
Uppdaterad: 30 Maj 2017, 13:18

Karin Lennmor. Foto: Press

Karin Lennmor blir ny kunglig kommentator i Expressen.


Ämnen i artikeln:

Expressen

2016 lämnade Karin Lennmor rollen som chefredaktör för Svensk Damtidning efter 24 år och ersattes senare av Expressens tidigare hovreporter Johan T Lindwall.

Nu står det klart att hon blir Expressens nya kungliga kommentator.

– Jag är väldigt glad och oerhört taggad att ta mig an det här uppdraget, säger Karin Lennmor, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag har under många år haft förmånen att själv styra en kunglig lustjakt. Nu ska det bli väldigt roligt att få vara med som en i besättningen på en riktig oceanångare.

Johan T Lindwalls roll som hovreporter har ersatts av Elias Giertz och Karin Lennmors uppgift blir att stärka upp Expressens kungliga bevakning ytterligare.

– Expressen tar den kungliga bevakningen på stort allvar med daglig bevakning i alla våra kanaler. Det är oerhört glädjande att vi nu också kan erbjuda vår publik Karin Lennmors oslagbara erfarenhet, säger Martin Ahlquist, chef för bevakningen av politik och kungligt på Expressen, i ett pressmeddelande.

Karin Lennmor kommer att medverka som expert i text och i tv, och börjar den 1 juli.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.