Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Josefine Sundström till Aftonbladet

Publicerad: 26 Januari 2011, 15:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:24

Tv-profilen och författaren Josefine Sundström är ny krönikör i Aftonbladet Söndag. Hon ersätter "fotbollsfrun" Malin Wollin.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Josefine Sundström, 34, har tidigare varit programledare för bland annat Melodifestivalen i SVT och Stjärnkockarna i TV3. I höstas kom hon ut med debutromanen Vinteräpplen.

– Josefine Sundström har en penna som är både vass och varm. När jag läste hennes roman blev jag imponerad över hennes stilistiska talang och jag är otroligt glad över att hon nu vill bli en av våra profiler, säger Erika Scott, redaktör för Aftonbladet Söndag i ett pressmeddelande.

Josefine Sundström säger till dagensmedia.se:

– Det känns verkligen hedrande att Aftonbladet Söndag vill att jag skriver för dem. Extra hedrande är att Erika Scott frågade mig efter att ha läst min debutroman. Jag hoppas kunna engagera och underhålla tidningens läsare. Har längtat länge efter att bli krönikör på en större tidning och är redo att spruta ur mig krönikor. 

Josefine Sundström ersätter Malin "fotbollsfrun" Wollin som slutar att skriva krönikor i Aftonbladet Söndag.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.