tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Jonna Bergh Wahlström kan vara på väg till Damernas Värld

Publicerad: 25 augusti 2010, 12:53
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:24

Jonna Bergh Wahlström är klar att ta över Damernas Värld, enligt Resumé. – De uppgifter Resumé har är inte korrekta, säger Linda Grahn, tillförordnad chefredaktör.

Ämnen i artikeln:

Damernas VärldBonnier Tidskrifter

KD

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se


Redan när Dagensmedia.se i somras kunde avslöja Bonnier Tidskrifer beslutat att lägga ner Glamour, började det spekuleras i att chefredaktören Jonna Bergh Wahlström skulle ta över Damernas Värld.

Idag skriver Resumé att det är klart Jonna Bergh Wahlström tar plats i Damernas Världs ledning. Hon ska leda tidningen tillsammans med Linda Grahn, publisher på Bonnier, som tog över chefredaktörskapet för Damernas Värld när Mona Johansson lämnade tidningen i augusti.

När Dagensmedia.se når Linda Grahn, dementerar hon dock uppgifterna.

– De uppgifter Resumé har är inte korrekta. Jag är tillförordnad chefredaktör under hösten och vi har ännu inte bestämt någon permanent lösning, säger Linda Grahn.

Kommer Jonna Bergh Wahlström ta plats i ledningen för Damernas Värld?

– De uppgifter Resumé har är inte korrekta, upprepar Linda Grahn.

Damernas Världs förra chefredaktör Mona Johansson sa upp sig i juni för att starta ett nytt, än så länge hemligt, projekt inom Bonnier.

Rättelse:

I en tidigare version av artikeln stod det att Mona Johansson lämnade Damernas Värld i juni. Det stämmer inte, Mona Johansson slutar den 31 augusti.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev